Friday, August 21, 2009

~salam Ramadhan~


~22 aug 2009, saturday~

Insyallah mummy akan cuba untuk berpuasa walaupun doctor da advise sebaliknya..
Harini, hari pertama puasa..
lps je sahur pagi tadi mummy muntah!
mummy cuma gantikan dgn sebiji kurma & 2 cawan air suam.
Ketika ini..jam menunjukkan angka 12.25pm..
Mummy mcm yakin yg mummy dpt completekan puasa mummy yg pertama..
Semoga dgn pertolongan NYA, mummy berjaya & kandungan ini selamat...
Nausea mummy dah nampak kurangnya..
cuma, hari2 mummy kadang-kala diganggu oleh heart burn, headache & gas!
But i'am confident i can manage it..
yup...for the sake of my twins!

Mummy akan kembali semula ke office next Thursday.
That time pregnancy mummy da 3 mths..
Harap2 masa tu mummy da semakin kuat & bersemangat.
and for you babe..
thanks for being a gud girl!
Mummy love you!!!

Tuesday, August 4, 2009

~mood swing~


4rd aug 2009, tuesday


the whole last week mummy tak gi office..this week pun
mummy tak pasti!..today, mummy feel better sikit..lately
mood swing & morning sickness mummy semakin menjadi2..
bukan je morning sickness, every hour pun mummy rasa letih..
adakalanya fm morning till nite mummy suffered!
sampaikan air kosong pun boleh keluar balik!
mummy mcm tak suka nak cakap & jumpa orang!
tp mummy kena byk
sabar & mummy kena kreatif utk menangani benda2 ni!
cuma adakalanya mummy lemah..
esok genap 9weeks pregnancy mummy!
mummy harap sgt another 3weeks will settle all those mess!
semoga mummy boleh kembali ke office soon dgn ceria!